Hattsundet

  • Datum: Mars 2016
  • Kundtyp: Privatperson
  • Projekt: Attefallshus och köksrenovering

Om projektet

Med sjönära läge byggdes ett nytt attefallshus från grunden för att användas som gästhus i anslutning till kundens fritidsbostad. Attefallshuset byggdes med ett sovrum och ett sovloft. På 25 kvadratmeter finns det där plats för fyra sovgäster. Attefallshuset har även ett eget badrum med en förbränningstoalett samt dusch och ett kök med stora fönster som vetter ut mot vattnet. Det finns även en matplats, en sällskapsdel och en stor uteplats.

I samband med att det nya attefallshuset byggdes renoverades även köket i fritidshuset som står lite längre ifrån vattnet på samma tomt.  

 

Fler projekt

Täby Enskilda Gymnasium

Vi har blivit en avgörande samarbetspartner med Täby Enskilda Gymnasium, vilket har inneburit att vi har kunnat möjligöra expansionen av gymnasiet från 140 till 900 elever, genom såväl renovering som nybyggnation. 

Rådmansö

Ute på Rådmansö önskade kunden renovera en bod för att använda som förvaringsutrymme. Boden fanns på tomten sedan tidigare och renoverades genomgående både utvändigt och invändigt. 

Hattsundet

Ute i Stockholms skärgård önskade vår kund renovera köket i fritidshuset samt bygga en attefallare att ha som gästhus. Attefallaren byggdes från grunden och köket genomgick en totalrenovering.