Tidigare projekt

Här nedan listas några av våra utvalda projekt. Om du är nyfiken på att veta mer eller höra om fler av våra tidigare projekt, maila oss på info@torbygg.se eller ring oss på 08-160660.

Täby

Ett parhus byggdes ut med en större matsalsyta med öppen planlösning mot befintligt kök. Matplatsen byggdes med stora fönster i två vädersträck och öppningsbara glasdörrar ut mot altanen. Från altanen byggdes en trappa upp till en gräsmatta och ytterligare en altan.

Täby Rehab Center AB

Ett outnyttjat fikarum byggdes om till tre nya behandlingsrum. Två stycken något större med möjlighet att använda både för behandlingar samt för kontor för fysioterapeuter, samt ett lite mindre avsett för laserbehandling. 

Sollentuna

En omfattande renovering under tre månaders tid genomfördes i ett radhus i tre plan i Sollentuna. Renoveringen var mycket omfattade och innefattade bland annat byte av kök, renovering av två badrum, inredning av källare, byte av el, dränering, rivning av bärande vägg etcetera.

Täby Enskilda Gymnasium AB

Vi har blivit en avgörande samarbetspartner med Täby Enskilda Gymnasium, vilket har inneburit att vi har kunnat möjliggöra expansionen av gymnasiet från 140 till 900 elever, genom såväl renovering som nybyggnation. 

Rådmansö

Ute på Rådmansö önskade kunden renovera en bod för att använda som förvaringsutrymme. Boden fanns på tomten sedan tidigare och renoverades genomgående både utvändigt och invändigt. 

Hattsundet

Ute i Stockholms skärgård önskade vår kund renovera köket i fritidshuset samt bygga en attefallare att ha som gästhus. Attefallaren byggdes från grunden och köket genomgick en totalrenovering.