Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller genom vårt kontaktformulär längre ned på sidan för att få hjälp med ditt nästa projekt.

Kontaktinformation

Vårt kontor

Kemistvägen 1, 183 79 Täby

v

Kontaktuppgifter

info@torbygg.se

08 – 16 06 60

Ring oss på 08 – 16 06 60

Vi ser fram emot att göra dina idéer till verklighet.

Kontaktformulär

Hur fungerar ROT-/RUT-avdraget?

Du kan få ROT-avdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om, vilket då ger dig 30 % skattereduktion/avdrag på arbetskostnaden. För RUT-avdraget är motsvarande belopp 50% av arbetskostnaden. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT- och RUT-avdraget. ROT-avdraget och RUT-avdraget räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Det finns dock inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få ROT-avdrag eller RUT-avdrag i samma bostad. Läs mer om ROT- och RUT-avdraget hos skatteverket.

Hur arbetar vi för att inkludera kunden i projektplaneringen?

Vi låter kunden vara med hela vägen, från planering till färdigt resultat. Vår projektplanering är helt transparent vilket innebär att kunden får tillgång till dokumentet där planeringen struktureras. På så sätt får kunden en överblick över alla moment i projektet samt beräknad tidsåtgång per moment och är därmed inkluderad längs hela projektets gång. 

Hur löper ett projekt, vilka uppgifter behöver vi?

1. Det första steget i processen är att vi får in en offertförfrågan vilket kan ske antingen via ett mail eller telefonsamtal från dig, här beskriver du vad du vad du önskar hjälp med.
2. Nästa steg beror på hur omfattande projektet är, det kan hända att vi behöver bilder på utrymmet där projektet ska äga rum alternativt att vi behöver åka ut till dig för att se vad som behöver göras – allt för att kunna lämna en så bra och rättvisande offert som möjligt.
3. När vi skickat ut offerten får du tid att fundera över förslaget, därefter kommer vi överens om när vi kan påbörja projektet.
4. Projektet är igång! 

Vilka är våra kunder?

Vi utför projekt för både privatpersoner och företag, både stort och smått. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa till med ditt projekt. 

Varför välja oss?

Vi har en lång erfarenhet av allt från större projekt hos företag till mindre renoveringar hos privatpersoner. Vi förstår vikten av att genomföra projekten så som avtalats, hålla sig inom den överrenskommna tiden och att alltid agera professionellt. Idén bakom TorBygg kommer bland annat ifrån att vi uppmärksammat att det finns en stor frustration kopplat till lågt förtroende för hantverkare som inte kommer i tid eller är tillräckligt flexibla, något vi vet att vi är bra på. Vi levererar alltid en hög kvalitet på projekten och värnar om att bibehålla en hög kundnöjdhet och stort förtroende.