Täby Rehab Center

  • Datum: Vinter 2022
  • Kundtyp: Företag
  • Projekt: Ombyggnation av fikarum till tre nya behandlingsrum. 

Projektet

Kunden önskade göra om ett outnyttjad fikarum till tre nya behandlingsrum. Två stycken något större med möjlighet att använda både för behandlingar samt för kontor för fysioterapeuter, samt ett lite mindre avsett för laserbehandling. 
           Detaljer: 
– Blå fondväggar i två av rummen för att matcha resterande delar av gymmet
– Inåtgående dörrar i 2 av 3 rum, i det tredje valdes en utåtgående dörr för att kunna återanvända en av dörrarna som blivit över från tidigare renoveringar. 
– Frostade glas för insynsskydd

 

Fler projekt

Hattsundet

Ute i Stockholms skärgård önskade vår kund renovera köket i fritidshuset samt bygga en attefallare att ha som gästhus. Attefallaren byggdes från grunden och köket genomgick en totalrenovering. 

Sollentuna

En omfattande renovering under tre månaders tid genomfördes i ett radhus i tre plan i Sollentuna. Renoveringen var mycket omfattade och innefattade bland annat byte av kök, renovering av två badrum, inredning av källare, byte av el, dränering, rivning av bärande vägg etcetera.

Täby Enskilda Gymnasium

Vi har blivit en avgörande samarbetspartner med Täby Enskilda Gymnasium, vilket har inneburit att vi har kunnat möjligöra expansionen av gymnasiet från 140 till 900 elever, genom såväl renovering som nybyggnation.