Arbetsledare/

hantverkare

  • Omfattning: tillsvidare med 6 mån provanställning
  • Ansök: skicka CV och personligt brev till jobb@torbygg.se

Vilka är vi? 

TorBygg växer och är i behov av fler duktiga medarbetare. Vi är ett nystartat företag med säte i Täby som ingår i en stabil och lönsam koncern. TorBygg bemannas av tidigare anställda på koncernens fastighetsbolag, Ankarbulten AB, som har stor och lång erfarenhet av såväl små som stora byggnationer. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Våra byggprojekt är varierande och vi arbetar gentemot både privatpersoner och företag med allt från mindre projekt som att snickra specialanpassade lösningar till att vara huvudentreprenör i större byggen.

Om jobbet

Du kommer dels att vara på plats på bygget som arbetsledare och dels själv hoppa in som byggnadsarbetare där det behövs. Dessutom skall du bistå VD med avtalsskrivning, kundkontakter, offerering samt fakturering.

Vem du är

Du har ett stort driv och intresse av byggbranschen. Du är intresserad av att ta ett större ansvar för genomförande av hela byggprojektet, från start till mål. Du är lösningsorienterad, noggrann och serviceinriktad.

Krav

B-körkort
God svenska i tal och skrift

Meriterande

Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta med bygg, men är inget krav. Det viktigaste är att det finns ett intresse och en vilja att lära.

Tidigare erfarenhet av arbetsledning.

Tidigare erfarenhet av servicearbete och kundkontakt.

Ansökan skickas till jobb@torbygg.se